AUDIO: els detalls de l'acte del Puigdemont a Perpinyà el 29 de febrer

La presidenta de la Delegació del Consell per la República a Catalunya Nord, Júlia Taurinyà, fa una crida als voluntaris per ajudar en l'organització

La Delegació del Consell Per la República ha comunicat més detalls sobre la vinguda a Perpinyà del President Puigdemont i dels consellers Toni comin i Clara Ponsatí.
L'acte previst el dia 29 de febrer al Parc de les Exposicions començarà a les 12h del migdia. En un comunicat la Delegació informa que val millor arribar un parell d'hores abans de l'inici de l'acte. També informa de les dificultats de circulació que s'anuncien aquell dia. Per això recomana als sud-catalans que vinguin el dia abans i informa de les diferents maneres d'arribar fins al Palau de les Exposicions.

Finalment la Delegació del Consell per la República fa una crida per sumar més voluntaris per ajudar a l'organització d'aquesta diada.

Per contactar-los l'adreça e-mail és delcatnord@consellrepublica.cat

Més detalls en l'entrevista que el Rafael Renyé ha fet la la Júlia Taurinyà, presdienta de la Delegació del Consell per la República a Catalunya Nord.