Actualització: Informacions contradictòries sobre el manteniment de les classes aquest dijous

Catalunya Nord

La Direcció acadèmica dels serveis de l’educació nacional de Catalunya Nord, demana als pares d’alumnes de no enviar els seus fills i filles demà dijous a les escoles, col·legis i liceus. La mesura fa la mateixa crida al personal ensenyant.

El missatge que s’ha enviat per SMS i per coreu electrònic als directors diu que l’acollida dels alumnes serà assegurada. Molts mestres i professors es pregunten com podran ser acollits els alumnes si es demana als ensenyants de no anar als seus establiments.
Al mateix temps la Direcció acadèmica dels serveis de l’educació nacional, recorda que només es poden tancar els establiments escolars per decisió municipal o prefectoral.

Minuts després d'aquesta primera informació, la DSDEN ha precisat que només han d'anar fins els seus establiments escolars, els professors que ho poden fer sense perill. Afegeixen que es comunicarà la llista dels establiments escolars que seran tancats.

Per altra banda, aquest dijous tots els transports escolars i de viatgers per carretera seran suspesos a tota Catalunya Nord.