El cantautor Feliu Ventura presenta el seu darrer treball 'Convocatòria' a Perpinyà

El Casal de Perpinyà acollirà el concert del cantautor xativí, que torna al Rosselló després de la seua darrera actuació amb el "Xerramequ i els Aborígens" fa 4 anys

Perpinyà

| Foto: Juan Miguel Morales

El proper dissabte el Casal de Perpinyà acollirà la presentació del darrer treball de l'autor i cantant de cançons Feliu Ventura, anomenat 'Convocatòria'. Després de 8 anys de silenci discogràfic tot i no haver parat de participar en altres projectes musicals i literaris, Ventura ha publicat un llibre-disc en el que les cançons s'acompanyen de textos de persones referents per al propi artista. Així, noms com Jordi Cuixart (des de la presó), David Fernàndez, Santiago Alba Rico, Natza Farré, Sònia Moll o la nord-catalana Júlia Taurinyà donen la seva particular visió sobre una de les cançons que formen el treball.

La gira de presentació, que ja ha passat per Manresa, Banyoles, Sant Celoni o Castelló, arriba a Catalunya Nord en un concert que serà gratuït i que començarà a les 21h. L'espectacle clourà una tarda d'activitats que començarà a les 15h30 amb la cloenda de l'exposició "Calders" realitzada pels mainatges de l'Escola Arrels-Vernet just abans que a les 16h comenci l'espectacle per a la mainada "L'última carta' de la companyia "Théâtre de la Corneille". 

Feliu Ventura ha parlat amb Laura Bertran sobre el disc i el concert de dissabte.