Sala plena per a la presentació oficial de la Delegació a Catalunya Nord del Consell per la República Catalana

Molta expectació al cinema Castellet de Perpinyà per assistir a l’acta que ha comptat amb la presència de la Carme Garcia i del Lluís Llach del Consell de Govern del Consell per la República Catalana.

Aquest dijous, a la presentació oficial de la Delegació del Consell per la República a Perpinyà, la sala 2 del cinema Castellet es va quedar petita i molta gent s’ha quedat d’en peus.

Hi van ser presents 2 dels 15 membres que formen el Consell de Govern del Consell per la República Catalana, Lluís Llach i Carme Garcia

Tots els assistents van poder veure també un vídeo enregistrat des de la Casa de la República de Waterloo per al president de la Generalitat Carles Puigdemont en el qual agraïa tot el suport rebut.

Júlia Taurinyà, la presidenta d'aquesta delegació del Consell per la República a Catalunya Nord va anunciar que un dijous al vespre es tornaria a fer un acte de presentació més aviat destinat a la gent que treballa i no va poder assistir a l'acta d’aquest dijous.

Hi ha 8 membres fundadors d’aquesta delegació: Francesc Bitlloch, Josep Bonet, Jaume Domènec, Carles Garsaball, Joan-Lluís Lluís, Hervé Pi, Carles Sarrat i Júlia Taurinyà.