El Consell per la República té una única delegació fora de Bèlgica, i és a Perpinyà

Lluís Llach, serà a la presentació de la Delegació del Consell per la República de Catalunya Nord aquest dijous 21 de novembre.

Júlia Taurinyà, la Delegada nord catalana del Consell per la República ens presenta aquesta entitat:

La setmana passada a Waterloo (Bèlgica) a la Casa de la República es feia pública la composició de la Delegació a Catalunya del Consell per la República. Aquesta entitat a Catalunya Nord té la forma jurídica d’associació. La presidenta n’és la periodista Júlia Taurinyà, el vicepresident l’escriptor Joan-Lluís Lluís i el Tresorer el professor Josep Bonet.

De moment el Consell per la República té una única delegació fora de Bèlgica, i és doncs a Perpinyà.

La presentació a la premsa i en públic es farà aquest dijous 21 de novembre a les 11 del matí al Cinema Castellet de Perpinyà. A l’acte hi participarà Lluís Llach.

El 8 de març 2018 el president de la Generalitat a l’Exili, Carles Puigdemont, va presentar des de Waterloo el Consell per la República Catalana, una organització política privada que té per objectiu fer efectiva la independència de Catalunya, culminar el procés constituent de la República Catalana, internacionalitzar la causa republicana i promou la defensa dels drets civils i polítics.