Meritxell Budó és a Catalunya Nord i participa a la concentració del Comité de Solidaritat Catalana

La portaveu del Govern de la Generalitat ha vingut a conèixer diverses entitats i a participar a la concentració al peu del Castellet a favor dels presos i els exiliats

La Consellera de Presidència de la Generalitat i portaveu del Govern, Meritxell Budó i Pla ha visitat aquest dijous Catalunya Nord, passant per la Casa de la Generalitat a Perpinyà. També ha tingut cites amb alguns dels batlles que han mostrat la seva solidaritat amb els presos polítics i exiliats catalans, i s’ha trobat amb el batlle de Perpinyà Jean-Marc Pujol.

Aquest vespre Meritxell Budó ha participat a la concentració que cada dijous organitza el Comitè de Solidaritat Catalana al peu del Castellet.

La Consellera també ha passat per Ràdio Arrels.Amb Meritxell Budó fem un punt de la situació política que es viu a Catalunya un mes després de fer-se pública la sentència. Un moment dur però amb l’esperança de veure la mobilització de la gent i en particular dels joves segons la consellera. Des del govern defensen la feina que fan amb la vista posada sobre els pressupostos 2020, a més donen suport als mitjans de comunicació públics i segueixen les negociacions postelectorals a Madrid: