Protesta contra el projecte de tancament de la tresoreria d’Elna

Ahir al matí treballadors i usuaris van manifestar davant del Centre de Finances públiques d’Elna. També hi eren presents diversos batlles de municipis afectats pel tancament.
Pel Pierre Rogé, Batlle de la Torre del Bisbe, aquest Centre Financer representa «la proximitat per la població». El fet de tancar el Centre Financer de la Torra del Bisbe obligarà els habitants a fer més desplaçaments, i pel batlle de la comuna, «és inadmissible».

Joan-Andreu Magdalou, Batlle d’Alenya també ha volgut manifestar per «defensar el servei públic» que pateix retallades. A més del projecte de tancament del Centre de Finances Públiques d’Elna, les agències postals dels pobles es veuen afectades.
La Poste d’Alenya vol reduir els horaris d’obertura al públic. Pel Jean-André Magdalou, «es veu una degradació del servei, una degradació de la distribució del correu», i també destaca que La Poste és obligada a tancar per què no se substitueixen els agents en cas de malaltia.

Una nova manifestació dels treballadors del Tresor Públic és prevista per demà dijous 26 de setembre davant del Centre de Finances d'Illa de Tet.