Aquest dijous a les 19h, a la Casa Descatllar d’Illa, podreu assistir al vernissatge de l’exposició de la Núria Duran Arana

L’escala ha sigut transformada en galeria. Foto Cristina Campadieu
L’escala ha sigut transformada en galeria. Foto Cristina Campadieu

Fa uns mesos, la Cristina Campadieu Chateau i el Dimitri Chateau van comprar una casa antiga d’Illa, és així que van descobrir la seva història. La casa data del XVII i pertanyia a la família Descatllar que va lluitar contra l’annexió francesa. La família va ser executada per aquests fets i la seva casa va ser donada a una família de la noblesa francesa.
A més de recuperar l’aspecte històric de la casa, la Cristina i el Dimitri, l’han volgut transformar en un lloc artístic que aculli exposicions i residències.
Aquest dijous es fa el vernissatge de l’exposició de la barcelonina Núria Duran Arana. Per ella, «l’art serveix per fer visible el món invisible». Amb aquesta exposició podreu veure l’evolució del treball de la Núria Duran Arana i serà visible fins al 13 d’octubre.
A partir del divendres 20 de setembre la Casa Descatllar acollirà 5 artistes internacionals per la primera residència. El 3 d’octubre es farà una presentació de la feina feta.

Obert de divendres a diumenge, de 17h a 20h
Més informacions: info@laprovidence.xyz
7, carrer de la petita plaça de l'oli, d’Illa