Pressions a comerços per fer retirar símbols independentistes

"Catalunya Peuple d'Espagne" intensifica les pressions sobre les botigues nord-catalanes, demanant de treure símbols independentistes

Muriel Taurinya de la botiga Visca de Perpinyà denuncia pressions per fer retirar símbols independentistes:

Aquest matí la Botiga Visca, que comercialitza objectes relacionats amb Catalunya i la catalanitat ha rebut un correu electrònic de "Catalunya Peuple d'Espagne" en el qual se li demana de retirar tots els productes en on es veu una estelada i la samarreta de la Diada.
L’associació "Catalunya Peuple d'Espagne" amb seu a Suïssa té com a prinicipal objectiu: «la lluïta en contra del supremacisme i la intolerància dels grups independentistes catalans». 
A més de la botiga Visca, aquesta associació també ha contactat el restaurant la Vigatane de Canet pel mateix motiu. I fa uns mesos, ja va demanar i obtenir del supermercat Leclrec de perpinyà la retirada de productes amb estelades. No és l’única acció anti-catalana contra la botiga Visca que fa uns mesos, es va veure obligada de treure l’esteleda que tenia davant de la botiga per culpa de les nombroses amenaces rebudes.
A més de la preocupació que creen aquestes amenaces, també cal tenir en compte que per un comerç, aquest tipus d’acció te consequencies. En efecte, l’associació "Catalunya Peuple d'Espagne", també és molt activa sobre les xarxes per fer baixar les notes de valoració.