Esquerra Republicana de Catalunya Nord denuncia l’absència dels diputats nordcatalans en la carta contra la repressió a Catalunya

Aquest cap de setmana 52 diputats francesos de 6 grups polítics diferents han publicat una carta on demanen la fi de la repressió espanyola contra Catalunya.
No hi ha però cap diputat de Catalunya Nord que firma aquesta carta. Una situació que Esquerra Republicana de Catalunya Nord qualifica de vergonyosa en un comunicat:
 

Vergonya. Cinquanta-dos diputats francesos, de sis grups polítics diferents, de l'esquerra al centredreta, signen una carta contra la repressió espanyola a Catalunya i no hi surt cap diputat de Catalunya Nord. Per que no quedi cap dubte recordem els noms dels quatre diputats que pretenen representar el nostre territori: Romain Grau (LREM), Louis Aliot (RN), Laurence Gayte (LREM), Sébastien Cazenove (LREM). Quan al mes de març els senadors van prendre una iniciativa semblant un dels impulsors va ser-ne un senador nord-català, François Calvet. Queda clar avui que pel que fa als quatre diputats ni són capaços de prendre la iniciativa ni de seguir-la. Són a temps de rectificar, o molt millor si són els electors que rectifiquen a les primeres eleccions que es presentin.