L'informatiu del dimarts 13 d'agost de 2019

Una dona de 71 anys va ser assassinada ahir al vespre a Portvendres a mans del seu marit

 

Una dona de 71 anys va ser assassinada ahir al vespre a Portvendres a mans del seu marit. La víctima va rebre diverses ganivetades a la vista de tothom, al carrer Aragó de Portvendres. La dona va morir abans de l’arribada dels socors. El seu marit va ser ràpidament arrestat per la policia que va rebre el testimoni de diverses persones presents al carrer al moment dels fets. La policia vol aclarir ara les causes d’aquest assassinat.

La família de Priscillia, la jove que va ser assassinada al cementiri d’Estagell el passat 7 de juliol llança una crida per obtenir més informació. Per fer avançar la investigació la mare de la víctima demana que les persones que hagin assistit al ball dels bombers a Estagell la nit dels fets, tornin a mirar les fotos o els vídeos que van fer aquell dia. D’aquesta manera la família espera descobrir nous elements que puguin ajudar els investigadors.

Els serveis de socors de muntanya van intervenir ahir a Teulís, als Aspres. Cercaven un home d’uns 50 anys que era desaparegut des de la nit anterior.
La víctima va ser trobada en un riu amb ferides greus. Tot indica que l’excursionista hauria patit una caiguda. Va ser transportat en helicòpter fins a l’hospital.