Multiplicació dels actes de violència masclista a Catalunya Nord: el Jove Moviment Feminista de Perpinyà reclama que les víctimes de violències de gènere siguin més protegides

Emma Soler del Jove moviment feminista de Catalunya Nord reacciona a la multiplicació del nombre d'actes de violència masclista a Catalunya Nord:

Augment del nombre d'actes de violència masclista a Catalunya Nord. El Jove Moviment Feminista de Perpinyà reclama que les víctimes de violències de gènere siguin més protegides. Per començar només caldria aplicar les lleis existents i donar més mitjans a les associacions que ajuden les víctimes al dia a dia.

Justament dimarts  es van fer públics els resultats de l'autòpsia practicada sobre el cos de la jove de 18 anys assassinada a Estagell aquest cap de setmana. La víctima portava marques de 5 ganivetades al coll, però la causa de la mort és l’asfíxia. L'examen medico-legal també ha permès descobrir actes de violència que podrien ser provocades per una agressió sexual, però es descarta la possibilitat d'una violació. Més d'un centenar de testimonis han estat interrogats per la policia. De moment cap sospitós no ha estat arrestat.
Bones notícies pel que fa a l'estat de salut de la dona que dilluns va rebre diverses ganivetades a La Roca de l'Albera per part del seu marit. Ahir el seu estat es va estabilitzar i els metges ja no temiem per la seva vida. Aquesta dona americana de 70 anys és encara massa feble per respondre a les preguntes dels policies. La investigació segueix oberta per comprendre com es va produir aquest intent d'assassinat i el suïcidi posterior del marit.