L’associació "Train en Têt" celebra avui la seva assemblea general, més preocupada que mai per la línia Perpinyà-Vilafranca

L’Associació "Train en Têt" celebrarà avui la seva assemblea general ordinària en un moment de forta preocupació pel futur de la línia de tren entre Perpinyà i Vilafranca de Conflent.
El passat 13 de juny el nou jutge d’instrucció de l’accident de Millars entre un tren i un autobús escolar va assegurar a les famílies que la línia es mantindrà tancada. L’associació "Train en Têt" debatrà avui de les futures accions que conduirà per reclamar que es torni a posar en funcionament aquesta línia.
Ni els advocats que han estat consultats per l’associació, ni els polítics que també demanen la reobertura d’aquesta línia, no s’expliquen la decisió del jutge.
L'assemblea general de l’associació "Train en Têt" es farà avui partir de 13.30 h a la Sala Josep de Gelcen de Prada.


La línia de tren, que depèn del Consell regional, està tancada des del 14 de desembre del 2017, quan un tren va xocar contra un autobús escolar en un pas a nivell de Millars. El balanç va ser de 6 morts i 14 ferits. Els darrers elements de l’enquesta que han filtrat tendeixen cap a la hipòtesis que la conductora de l’autobús no va veure que el pas a nivell estava tancat.