Les Veus dels Pobles, és aquesta setmana a Ràdio Vitamènia

Ràdio Vitamènia és l’emissora municipal de Santa Maria de Palautordera.

El nom de Vitamènia es deu a la denominació romana de la vila, propera a l´antiga Via Augusta (que coincidia en molts trams amb l´autopista AP-7).
Va començar per la Festa Major de 1981, instal·lada en el despatx de l´alcalde, i va anar creixent en col·laboradors i hores de programació, fins que el 1984 ja cobria tots els dies festius.
Com anècdotes històriques, el 1987 va caure la seva antena, deixant a mig poble a les fosques, i a l’estiu de 1994 va fer una programació especial continua, en col·laboració amb Bombers de la Generalitat, a causa de l´important foc forestal que va patir part del Montseny.

Al llarg dels anys ha complementat la seva producció pròpia amb programació de Ràdio 4 (Ràdio Nacional en català), després RAC 105,Catalunya Cultura, COM Ràdio, de la Diputació de Barcelona, i des de 2015 amb la XARXA de Comunicació Local.
El 2017 la Ràdio va rebre el Guardó Vitamènia, que atorga l’Ajuntament .

La vila de Santa Maria de Palautordera (Palau pels veïns) està situada a 57 km al Nord de Barcelona, i és una porta del Parc Natural del Montseny. Té una gran qualitat de vida, per l’entorn natural del Montseny, que la va fer una notable vila d'estiueig de fa anys, i gaudeix d’un teixit cultural i associatiu molt notable.

Les Veus dels Pobles és una emissió de Gabriel Fleta Perbellini.