Al Memòria 319, Berenguer Ballester parla amb el músic Vicenç Vidalou

Vicenç Vidalou
Vicenç Vidalou

Al Memòria 319, Berenguer Ballester parla amb el músic Vicenç Vidalou:

Vicenç Vidalou toca i ensenya la Tenora, el Tible, la Tarota i la Gralla, també canta, coordina el departament de músiques i danses tradicionals del Conservatori de Perpinyà, ha participat i participa a diversos grups, catalans i no catalans, ha col·laborat i col·labora amb músics d’altres gèneres musicals: del jazz, de l’electrònica…..i pels més joves ja no és el fill de Josep Vidalou, com ho va ser durant anys, ara més aviat en Josep Vidalou és el pare de Vicenç Vidalou.
Vicenç Vidalou va néixer el 1970 a Grenoble, abans que la família tornés a Ceret. És professor al Conservatori de Perpinyà , coordinador del departament de músiques i danses tradicionals.
Va participar com a tenora a la cobla Mil·lenària a partir del 1989. Durant anys va fer una emissió de sardanes a Ràdio Arrels, amb Frederic Guisset i en Joan Pujol.
Al 1987 va participar a la creació del CIMP, el Centre internacional de música popular, que el 2013 es convertiria en l’actual Museu dels instruments.
El -1994 va per part dels creadors dels Ministrils del Rosselló.
Vicenç Vidalou també has participat o col·laborat amb diversos grups i músics, no només catalans, com Une Anche passe, la Horde, Raph Dumas...
 

Enregistrat el febrer del 2019
Memòria és una emissió de Berenguer Ballester.