Aquest cat de setmana continuen els actes de commemoració dels 80 anys de la Retirada

La Mancomunitat de Municipis de l’Alt Vallespir organitza, aquest cap de setmana, diversos actes de commemoració dels 80 anys de la Retirada. Al programa: exposicions, lectures, conferències, projeccions i espectacle al Centre de Natura Sud Canigó. Destaquem l'espectacle dels Cors de Clavé de Catalunya Nord, que diumenge us proposa un concert amb més de 200 coristes, i amb la participació excepcional de Marina Rossell, que cantaran cançons republicanes i reivindicatives.

Jornada de commemoració també al Voló demà dissabte. A les 10h30 es posarà una placa commemorativa. A les 11 es presentaran diverses exposicions, i a les 3 de la tarda una visita guiada sobre l'èxode republicà. Més informació a l’Oficina de Turisme del Voló.

Finalment destaquem els actes de commemoració a Camprodon i la Jonquera, dos indrets que van tenir una gran importància durant la retirada. Demà els actes començaran a les 10 del matí al Museu Memorial de l’Exili de la Jonquera. Durant tot el dia s’encadenaran actes institucionals i inauguracions d’exposicions, a més d’altres actes commemoratius dels 80 anys de la retirada.