Les Veus dels Pobles, és aquesta setmana a Ràdio Montgrí

Ràdio Montgrí es troba al 107.1 FM del dial i emet les vint-i-quatre hores del dia. El repetidor està situat a la muntanya de Roca Maura, a l'Estartit. L'emissora combina programació musical, amb butlletins de serveis i connexions a la Xarxa.

Ràdio Montgrí va néixer l’any 1982 fruit de l’empenta i la il·lusió de diverses persones, en el marc de la incipient democràcia que aleshores vivia el país. En aquells moments, en què hi havia moltes ganes de participar de la vida associativa i impulsar projectes participatius, es va començar emetent des de la Capella de Sant Antoni, més concretament des del cor de la Capella. L'equipament era mínim, però d'il·lusió n'hi havia molta, i això feia força més senzill tirar endavant el projecte. Aquesta, doncs, va ser una de les primeres emissores locals d’aquesta comarca en el que seria el naixement i posterior consolidació del fenomen de les emissores locals a Catalunya.
Dos anys més tard, el 19 de maig de 1984 es va fer la inauguració oficial dels estudis de Ràdio Montgrí al local actual, al carrer Sant Ramon n. 40, 2n, de Torroella de Montgrí.


 

Torroella de Montgrí és una vila i municipi que ocupa l'extrem nord-est de la comarca del Baix Empordà. El nucli de Torroella és situat a la plana empordanesa, al peu del massís del Montgrí a la riba nord del riu Ter. Forma part del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.
Té 11 537 habitants.

Les Veus dels Pobles és una emissió de Gabriel Fleta Perbellini.