Les Veus dels Pobles, és aquesta setmana a Vilassar Ràdio

Vilassar Ràdio neix el 1980 amb la finalitat de ser el canal d’informació de proximitat sobretot del vessant cultural, sense deixar de banda l’actualitat i l’entreteniment. Una bona colla de gent van decidir “fer ràdio”, traient hores i esforços d’on fos, i des dels estudis de l’últim pis de l’Ateneu Vilassanès va començar a emetre l’emissora de Vilassar de Mar el 23 juny d’aquell any.

L’evolució de les emissores municipals en general i Vilassar Ràdio en particular no té aturador, convertint-se en departaments de comunicació, on pren protagonisme, el disseny gràfic, les publicacions escrites, les xarxes socials, la realització de vídeos i tots els vessants de la comunicació tradicional i les noves tecnologies de la informació. Però la ràdio no ha perdut mai la seva essència i el 18 de març de 2011 s’inauguren els actuals estudis a la planta baixa de Sant Pau 22, amb l’estrena, a més, d’un plató de televisió.

Centenars de persones han passat des d’aquells inicis, algunes s’han convertit en professionals dels mitjans, d’altres han volgut fer allò que sempre els ha fet il·lusió, “fer ràdio”. Entre totes però, han aconseguit la realitat d’avui dia, que Vilassar Ràdio segueixi sent la referència de la informació de Vilassar de Mar.

Vilassar de Mar és un municipi de la comarca del Maresme a la província de Barcelona. Actualment té més de 20.000 habitants. La seva economia es basa en la floricultura i els serveis.

Les Veus dels Pobles és una emissió de Gabriel Fleta Perbellini.