La premsa de Catalunya Nord denúncia les dificultats que hi ha per cobrir el moviment de les Armilles grogues

Els treballadors dels principals mitjans d’informació locals han publicat un comunicat conjunt per denunciar els atacs inacceptables contra els periodistes durant les últimes manifestacions de les Armilles Grogues. Dissabte passat periodistes de l’Indépendant i de França 3 van patir agressions, degradacions i robatori de material. Els professionals de la informació de Catalunya Nord recorden que quan la llibertat de la premsa és atacada, és un dels principals pilars de la democràcia que s’està atacant i que tots l’hem de defensar.

Mentrestant 4 Armilles Grogues van ser arrestades ahir a llur domicili per haver, suposadament, participat en la intrusió al Palau de Justícia de Perpinyà dissabte passat. Les detencions es van fer a Perpinyà, Ribesaltes i Portvendres. Els 4 detinguts han estat interrogats per violència amb armes i en reunió, amenaces de mort i ultratge contra les forces de l'ordre.
D’altra banda les Armilles Grogues es concentraran demà dissabte a Perpinyà a partir de les 11 del matí davant del Palau dels Congressos.