Els Restos del Cor de Perpinyà víctimes de degradacions sobre el seu camió frigorífic

Regina Tixador, portaveu dels Restaurants del Cor a la Catalunya Nord, explica com algú havia entrat als seus locals, provocant destrosses sobre un camió que servia per fer la distribució dels productes frescos. Sense aquest camió no poden fer la distribució de iogurts, mantega, tot el que no es pot pas fer en un camió normal.
Els restos del Cor han presentat una denúncia i ara estan a l’espera de que algú els hi deixi un vehicle frigorífic durant un mes, que és el que es tardarà a tenir-ne un altre.
No són els primers desperfectes als quals es troba l’associació, Restaurants del Cor, a qui r per exemple se'ls roba sovint gasolina.
“A la fi, diu Regina Tixador, els voluntaris son enfadats, i jo la primera”, ja que robar als Restaurants del Cor té una connotació d’insensibilitat que costa de comprendre.
Tot i les dificultats, segueixen preparant la campanya d’hivern gràcies a l’ímpetu dels voluntaris. “Cada dia veiem un munt de gent amb dificultats”, enfatitza Regina, que explica com els talls de carretera de les armilles han tingut un impacte negatiu sobre la seva tasca, dificultant l’arribada d’aliments.
Així i tot, fan un exercici de comprensió i treballen en “reconèixer-se en la lluita de les armilles grogues, ja que el que demanen és sovint el que demanen també les persones que són inscrites per menjar”. Cada cop s’apunta més gent perquè la precarietat augmenta, per això són sempre en recerca de benèvols, per la qual cosa es fa una crida als oients a apropar-se i recolzar aquesta iniciativa solidària.