Continua la solidaritat de Catalunya Nord amb L’Aude (Informatiu)

  • El Banc d’aliments dels Pirineus-Orientals va enviar, la setmana passada, dos camions d’aliments cap a l’Aude. Arrós, conserves, plats cuinats, tots aquests aliments han viatjat en direcció del Banc d’aliments de Carcassona. L’ajuda vinguda de Catalunya Nord ha estat important amb recollides d’aliments, roba i mobles per part de municipalitats i associacions. Es el cas per exemple amb el vilatge del Soler que ha enviat 6 furgons de roba, mantes, mobles i material domèstic. Durant 2 dies els habitants han pogut deixar els seus donatius a la sala de festes del vilatge. Generositat també a Sureda on molts habitants han volgut fer un gest cap als veïns de l’Aude. Tot el material recollit serà enviat al Socors Popular d’Argelers i Perpinyà que ho transportaran cap a Carcassona.

 

  • Les temperatures són dolces en aquest inici de setmana, però tot hauria de canviar en els pròxims dies amb un cap de setmana fred i precipitacions que portaran els primers flocs de neu fins a 800m d’altitud.
  • Gran desplegament policial ahir a la tarda a la cité Diaz de Perpinyà, en una operació contra el tràfic de drogues i de tabac.
  • El president de la Generalitat, Quim Torra, i Lluís Llach, van presentar ahir el Consell Assessor que ha d'impulsar l'anomenat Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent.