Fins al 31 de març es pot participar als Premis Sant Jordi d'Òmnium Catalunya Nord

ENTREVISTA - Guillem Dalmeu, president D'Òmnium Cultural Catalunya Nord

Catalunya Nord

Guillem Dalmau acompanyat de Jaume Pol i Guillem Nivet, membres d'Òmnium Catalunya Nord
Guillem Dalmau acompanyat de Jaume Pol i Guillem Nivet, membres d'Òmnium Catalunya Nord

Òmnium Catalunya Nord presenta una nova edició del concurs literari i de creació “Premis Sant Jordi”. Fa uns dies es van publicar de les bases dels premis 2024. Tothom hi pot participar. Enguany hi ha quatre seccions :

-Premis Renada Laura Portet, amb una dotació de 500€ pel Consell Departamental dels Pirineus Orientals. Destinat a promoure l’escriptura en català dels joves, aquest premi és obert a tot l’alumnat de Catalunya Nord amb 3 categories diferents escoles primàries, col·legi i liceus.

-Premi Francesc Català, dotat amb 1000€ per Òmnium Cultural Catalunya Sud. Destinat a promoure la creació poètica, literària i musical a Catalunya Nord.

-Premi Pere Verdaguer, amb una dotació de 500€ per la Plataforma per la Llengua. Destinat a recompensar una narració de tema lliure, amb o sense il·lustracions, adreçada a joves de 6 a 12 anys d’edat. També pot agafar la forma de còmic.

-Premi Audiovisual, dotat amb 1500 € per l'OPLC (Oficina Pública de la Llengua Catalana). Destinat a recompensar un treball audiovisual inèdit en català pensat com a suport/eina de sensibilització gran públic contra les violències de gènere i/o l'assetjament de tot tipus.

La novetat d'enguany és la desmaterialització dels documents. S’ha creat una adreça de correu electrònic per rebre i transferir anònimament les obres al jurat: nitdesantjordi@omnium.cat 
Podeu consultar les bases al nostre web https://www.omnium-catnord.eu/nit-de-sant-jordi/