On comença el camí : el nou disc de Marta Shanti

ENTREVISTA - Marta Shanti, cantautora

Després de la sortida dels seus EP's “Arrels” i “Ànima”, la cantautora catalana acaba de publicar el seu primer disc “On comença el camí”.

El camí musical de la Marta comença quan tenia set anys en el moment que va decidir aprendre el violí a l'escola de música. Després d'això, al llarg de la seva vida ha anat introduint nous instruments. Tot i que la música sempre l'ha acompanyat, va ser als dinou anys que va compondre la seva primera cançó: Llibertat, que es troba dins de l'EP “Arrels”. 

A partir d'aquí va anar component i començar a pujar als escenaris. La música ha anat agafant cada cop més espai dins la seva vida i avui s'ha convertit en el seu ofici. 

Per Marta Shanti ser cantautora demana molta energia i dedicació, i malgrat algunes canes que l'hi han sortit aquest últim any, la música és el camí que ha triat.

En aquesta entrevista ens parla del seu nou treball, però també de la utilitat gairebé terapèutica que tenen les seves cançons per assentar i transmetre les seves emocions.

“Crec que soc una persona molt sensible, i visc amb molta intensitat totes les coses que m'emocionen (...) la música també em serveix per evocar totes les idees polítiques que m'agradaria portar a la realitat"