La discriminació per portar el llaç groc arriba a Perpinyà (Informatiu)

Com cada dia, els titulars de les notícies que podeu sentir a l’informatiu:

  • Catalunya Nord es troba en vigilància groga per les fortes ventades que predominen des d’ahir.

La discriminació per portar el llaç groc arriba a Perpinyà.
El Moviment de Joves Comunistes de Catalunya Nord denuncia que es va refusar l’entrada a diversos dels seus membres al bar «Le Corsaire» per portar el llaç groc. En un comunicat els joves comunistes expliquen que el porter d'aquest bar, situat a l'Avinguda Leclerc de Perpinyà, va justificar el seu refús amb motius ideològics personals.
D'origen espanyol, el porter va afirmar que no hi havia presos polítics a Espanya i que només existien les identitats francesa i espanyola.
El Moviment dels joves comunistes no descarta donar una resposta a aquest acte de discriminació.

  • Prop de 200 000 persones van manifestar ahir a Barcelona per reivindicar el mandat de l'1 d'octubre.
  • Ahir el consell executiu extraordinari del Govern es va fer a Sant Julià de Ramis, al Gironès ,la localitat on havia de votar el president Carles Puigdemont el dia del referèndum.
  • El ple del Parlament de Catalunya decideix avui si suspèn o no els drets dels sis diputats amenaçats pel jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena.
  • La vila del Soler ha presentat el programa de la 23 aedició de la Festa de la Ciència que començarà divendres: tallers, exposicions i conferències sobre el clima, els oceans, expedicions o encara el desenvolupament sostenible.
  • Rugbi a 15: nova baixa per l'USAP que perd Jean-Bernard Pujol per una fractura d'un dit que es va fer durant l'últim partit.