Els Dracs Catalans tornen a Manchester per la final de Super League

ENTREVISTA - Bernat Guasch, president dels Dracs Catalans

Perpinyà

Els Dracs Catalans van aconseguir tornar-se a classificar per una final de Super League dos anys després de la final perduda contra Saint Helens. Divendres a la nit, a l’estadi Gilbert Brutús, el partit va ser igualat, fins que al minut 78, amb empat a 6 al marcador, Sam Tomkins per al seu darrer partit a casa va marcar l'assaig de la victòria.

Ara és l’hora de l’organització del desplaçament dels seguidors catalans fins a Manchester per viure la final a Old Trafford aquest dissabte 14 d’octubre a les 7 de la tarda. El club català disposa de 20.000 entrades. S’ha contractat almenys 3 avions mentre que els seguidors també busquen altres mitjans com trens o avions que sortint d’altres ciutats.

La final de Super League oposarà els Dracs Catalans a Wigan i arriba tot just dos anys després de la desil·lusió per la final perduda contra St Helens amb polèmica arbitral inclosa. Recordem que un Bernat Guasch enfadat havia declarat que mentre ell fos president del club no tornaria a jugar una final arbitrada per anglesos. Ell mateix reconeix que la ràbia li ha passat i que desitja un arbitratge honest.

Dracs Catalans – Wigan, un partit que gràcies als patrocinis de la Plataforma per la llengua i el Dragons Business Club, Ràdio Arrels us podrà oferir en directe i en català des de l’estadi d’Old Trafford.