CANVI- Michel Feltin Palas ve a Perpinyà per contribuir salvar les llengües regionals

ENTREVISTA - Remy Farré, estudiant i president de l'ACE, Associació Catalana d'Estudiants

Catalunya Nord, Perpinyà

Michel Feltin Palas és el redactor en cap del servei de diversificació de l’Express i l’autor del llibre «Sauvons les langues regionales». Si ha crescut en regió parisenca sempre ha tingut molta afecció per a les seues arrels maternes al Bearn. Cada setmana publica una carta d’informació titulada «Sur le bout des langues». Serà a Perpinyà aquest dijous 5 d’octubre per participar finalment a un sol acte de promoció de les llengües dites regionals.

La primera conferència prevista, a les 15h a l’Institut Franco Català Transfronterer (IFCT) de la Universitat de Perpinyà sota el títol «De què serveix parlar català a Catalunya Nord?» queda suspesa a causa d'un retard del TGV dins del qual circula avui el periodista.

Es manté, en canvi, la segona part serà a les 18h30 al vestíbul Guy Malé a la seu del Consell Departamental per la presentació del seu llibre «Sauvons les langues regionales». Aquests actes es fan en col·laboració entre l’IFCT, la Llibreria Catalana, l’Oficina Pública de la llengua catalana i la comissió de cultura del Consell Departamental.