"Divergent": El Concert de Fredrik Strand el 25 d'agost a Llança

L'estil musical únic del cantautor Llançanenc

Fredrik Strand és un cantautor de 24 anys nascut a Suècia. A l’edat de 5 anys va anar a viure al poble de l'Alt Empordà on va néixer la seva mare: Llança. Això li va permetre parlar, i més tard cantar, en quatre idiomes: català, castellà, anglès i suec.

Després d'encantar el seu poble amb el seu primer concert d'estiu el 22 de juliol, Fredrik torna als escenaris acompanyat de la ballarina Martina de Michelis el 25 d’agost a la casa de cultura de LLança. L'actuació serà únicament de cançons pròpies amb alguns dels seus nous títols tot just "sortits del forn".

Aquest concert porta el nom de "Divergent", una elecció que reflecteix la seva filosofia musical. Fredrik Strand s'atreveix a desafiar els esquemes i utilitzar instruments com la gaita, el clarinet o la flauta travessera, que normalment es troben en estils ben definits, per crear el seu propi estil.

El suport incondicional de la seva família ha estat un factor clau per al seu èxit fins ara. La seva família l'ajuda cada any amb l'organització d'aquests concerts, i això el motiva a seguir creixent i millorant com a artista.