Stéphane Coumo presenta dimecres el seu primer disc «Parlar Català»

«Parlar Català», el nou EP de Rumba Coumo de Millars

Aquest dimecres a les 18h30, es farà la presentació del nou disc de Rumba Coumo a la llibreria Catalana de Perpinyà. 

Stéphane Ville, conegut a Millars com a "Coumo", és el cantant del grup Rumba Coumo. Amb tan sols 13 anys i una guitarra de joguina, va iniciar-se en el món de la música aprenent a tocar la guitarra amb el seu pare, qui ja era un músic experimentat.

Des de ben jove, Coumo va formar el seu primer grup i a 16 anys va tenir l'oportunitat de fer el seu primer concert a Vernet. Així van començar a captivar el públic.

Després d'una pausa de 10 anys, la passió per la música era inherent en Coumo, i a 25 anys va decidir amb Rumba Coumo, tornar als escenaris.

Aquesta segona etapa va començar amb humilitat i dedicació, ja que Rumba Coumo només es presentava a Millars, el lloc on tot va començar. Tot i això, la seva música va captivar novament l'atenció del públic i va començar a guanyar popularitat més enllà de l'àmbit estricte de la música gitana.

Gràcies a la productora Karu Prod, han tingut l'oportunitat de fer un pas més enllà. Han gravat i editat el seu primer EP «Parlar Català», un somni fet realitat per a Coumo i els membres de Rumba Coumo.

 En el marc del Festi-Cànoes, aquest divendres 7 de juliol a les 18 h, estaran en concert a l'estadi de Cànoes.