1€ per circular per en trens regionals per tota la regió Occitanie, els 3 i 4 de juny

Els TER, trens exprés regionals de la regió Occitanie seran tots a 1€ el primer cap de setmana del mes de juny.
Com cada primer cap de setmana del mes, la regió renova el seu dispostiu per promoure els desplaçaments en tren. Concretament, tots els bitllets de tren regional liO s'oferiran al preu d'1 € per persona en totes les línies (fins a Avinyó, Tarascó, Agen, Pau i Briva) i per a tots els públics.
De cara a l’èxit previsible de l’operació, la SNCF reforçarà la composició dels trens per augmentar el nombre de places disponibles.  Els viatges de connexió requeriran la compra de 2 bitllets (1 bitllet a 1€ per cada tren liO). Aquests bitllets, disponibles per a la venda amb 10 dies d'antelació, s'ofereixen a través del web “liO Train”, a les taquilles de les estacions d'Occitnie (excepte les terminals automàtiques) així com a les agències de viatges autoritzades SNCF.
D’ençà de la creació d’aquest dispositiu la tardor passada, la freqüentació dels trens ha doblat durant aquests caps de setmana a 1€.  En total s'han venut 577 538 bitllets a aquest preu promocional.
Els dies de cada dia, 70 000 persones circulen amb els trens de la xarxa liO, i ‘objectiu de la regió Occitanie, és d’arribar als 100 000. 
La principal incitació seria el preu del bitllet, i per això la regió ha posat en plaça tota una sèrie de tarifacions especials, a més de les operacions promocionals.
Des del 2018, la regió seria la sola de l’estat a no haver augmentat els preus dels trens regionals. I totes les mesures que s’han pres fins ara rendeixen a una baixa dels preus dels bitllets, però privilegiant els que utilitzen regularment el tren, amb ofertes que poden anar fins a la gratuïtat del transport, a partir d’un cert nombre de trajectes. Unes ofertes destinades particularment als joves de 18 a 26 anys.
Per altra banda, també han augmentat el nombre i la freqüència de circulació dels TER, tot i que sobre diverses línies, sovint els usuaris es queixen pel fet que els horaris són pensats quasi sempre per assegurar correspondències que concerneixen un nombre de viatgers molt menys important que no pas les persones que utilitzen o utilitzarien el tren pels trajectes entre el domicili i la feina.
Actualment, els trens regionals representen 20 milions de viatges per any, més d’un miliard de quilòmetres recorreguts, 21 línies, i 2483 km de vies, i 274 estacions.