L'Oficina Pública de la Llengua Catalana presenta el Català de Butxaca

ENTREVISTA - Pierre Lissot, director de l'OPLC, i Xavier Espinet, gestor de projectes, presenten el Català de Butxaca

Catalunya Nord

L'Oficina Pública de la Llengua Catalana (OPLC) distribueix gratuïtament El Català de Butxaca. Un recull de 6 fitxes lexicals que reuneixen més de 200 frases en català amb la seva traducció al francès. Més de 200 frases en context i ordenades per temàtiques que han estat escrites i treballades per especialistes en llengua catalana de Catalunya Nord.
Cada una d'aquestes fases està gravada per oferir una pronunciació perfecta i clara, accessible mitjançant codi QR i visualitzable directament des del telèfon. Un glossari acompanya cada tema, així com una guia de pronunciació (també disponible en línia). Els temes tractats són l'escola, noves tecnologies, l'hort i l'agricultura, esport, expressions corrents, cultura popular, i pronunciació.

Pierre Lissot, director de l'OPLC, i Xavier Espinet, gestor de projectes, presenten el Català de Butxaca:

 

 

El Català de butxaca es pot trobar gratuïtament a Perpinyà, a la Casa de la Regió, l'Hotel departament, Casa de la Catalanitat, Oficina Pública de la Llengua Catalana, Casa de la Generalitat, Òmnium Catalunya Nord, i a Prada, al Casal del Conflent. També està disponible al web de l'OPLC on es poden trobar les versions digitals dels documents així com la transcripció sonora completa del seu contingut.