USAP-Racing 92, un partit cabdal per l'USAP, que es podrà seguir en directe a Ràdio Arrels, dissabte a partir de les 17:00

ENTREVISTA - Gregory Sansa presenta l'actualitat del rugby del cap de setmana

Un partit cabdal per l'USAP, que lluita contra la relegació. Aquest dissabte a partir de les 5 de la tarda, els catalans reben a Aimé Giral contra els parisencs del Racing 92. Un partit que no cal perdre, contra un equip que ve a Perpinyà amb la necessitat de guanyar punts.

Ràdio Arrels oferirà en directe la transmissió d’aquest partit, gràcies al patrocini de la Plataforma per la llengua i d'Ampli Productora. Dissabte 22 d'abril, a partir de les 16:40; el partit començarà a les 17:00.
Gregory Sansa ens fa l'abans-matx:

 

Per la seva banda, la direcció de l'USAP ja pensa en la propera temporada, una temporada que veuen al Top 14. En aquest sentit, el president de l’USAP François Rivière ha anunciat el fitxatge del català Franck Azema, que en les seves paraules "és l’home de la situació". Antic jugaire i entrenador de l’USAP, Franck Azema deixarà Toló a la fi de la temporada i serà el nou mànager de l’USAP on prendrà el relleu de Patrick Arletaz. Franck Azema vindrà l’any que ve amb l’objectiu d’acompanyar la reestructuració del club amb el nou centre de formació i el camp d’entrenament en previsió. Segons el president Rivière, l'objectiu és de portar l’USAP entre els 6 primers del Top 14 ja la temporada vinent.