Nou local i nous reptes per Òmnium Catalunya Nord

ENTREVISTA - Guillem Dalmau, president d'Òmnium Catalunya Nord

Catalunya Nord, Perpinyà

Aquest dissabte 1 d’abril, Òmnium Catalunya Nord inaugura la seva nova seu al 10, carrer del Teatre a Perpinyà.
Òmnium Cultural Catalunya Nord creada l'any 1987, organitzadora de cursos de català per adults, dels premis literaris Sant Jordi, de la difusió de cinema en català enceta una nova etapa marcada per l’estreta col·laboració amb Òmnium Cultural de Catalunya. Dissabte, Òmnium Cultural Catalunya Nord signarà un conveni amb Òmnium Cultural Nacional (Catalunya Sud) en presència del seu president Xavier Antich. Aquesta organització aplega més de 190 000 socis i és una de les entitats sense ànim de lucre més important d'Europa.
A partir d'ara, Òmnium Cultural Catalunya Nord ampliarà la seva proposta cultural a partir d'aquest nou local i més enllà a tot el territori nord-català.
El públic està convidat a la inauguració aquest dissabte a partir de les 17:00, amb una lectura musical amb Gerard JACQUET, seguida a les 19:00 d'un aperitiu i nit de concert amb Gerard JACQUET i Julio LEONE.

Aquesta nova seu d'Òmnium Cultural Catalunya Nord, està situada al centre de Perpinyà. Ocupa una part de la casa Camprodon, amb diverses sales, despatxos i un patí interior. L'objectiu d'Òmnium Cultural Catalunya Nord és d'aprofitar aquest espai per proposar projectes culturals de tot tipus, que siguin presentacions de llibres, conferències, concerts. També permetre a altres entitats que un dia necessiten un espai per fer un acte, i així facilitar les col·laboracions entre associacions. Un espai de més, que posi endavant la llengua catalana.