Els Dracs Catalans a TV3

Perpinyà

4 partits dels Dracs Catalans, en directe per TV3.
Després de l'èxit d'audiència de la primera retransmissió a la plataforma digital de l'Équipe el passat dijous, els Dracs Catalans han arribat a un nou acord d'emissió amb TV3. La cadena catalana ha arribat a un acord amb la Superlliga i IMG per a la retransmissió dels partits dels Dracs Catalans a Catalunya Sud. L'acord de retransmissió inclou 4 partits, el primer dels quals serà la setmana vinent: el viatge a Leeds, després vindran les recepcions de Warrington i St Helens, finalment el partit al Magic Weekend contra el Wigan.

25/03/2023: Leeds contra Dracs Catalans.
08/04/2023: Dracs Catalans contra Warrington.
05/05/2023: Dracs Catalans contra St Helens.
03/06/2023: Wigan contra Dracs Catalans.

Aquest anunci arriba en una setmana important per al club que dissabte signarà un conveni de col·laboració amb la "Plataforma per la Llengua" per a la promoció del català i la llengua catalana a l'estadi Gilbert Brutus. El president Òscar Escuder i de la Torre serà present dissabte a l'estadi per a la recepció del Hull KR, un partit patrocinat pel grup català BMW Oliva Motor, que acaba d'obrir una concessió automòbil a Perpinyà.
Per Christophe Levy, director comercial dels Dracs Catalans  “és una excel·lent notícia per al desenvolupament del club i ens agradaria donar les gràcies a RL Commercial i als seus socis IMG i RDA pel seu suport. D'ença del partit del Camp Nou i de les dues finals retransmeses en directe per la cadena catalana, el fet de retransmetre la temporada regularment contribueix a ancorar encara més el club al panorama esportiu català. Això es materialitza amb col·laboracions privades com Frit Ravich, Zodiac i, més recentment, Oliva Motor Group."