El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès va fer ahir una visita institucional a Catalunya Nord

ENTREVISTA - Pere Aragonès

Catalunya Nord

| Imatge Twitter

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès va fer ahir una visita institucional a Catalunya Nord. Un programa molt carregat que va comença a Prats de Molló amb una vista de la Casa Macià, un passatge pel col·legi de la Bressola del Soler abans d'anar a encontrar els directius de l'USAP a Aimé Giral. Després el president Aragonès va passar per la Casa de la Generalitat a Perpinyà, i finalment va acabar la seva visita als estudis de Ràdio Arrels.
Amb Ràdio Arrels, Pere Aragonès ha parlat de l'Euroregió, del projecte de recuperació de memòria històrica a la Casa Macià de Prats de Molló, de la Bressola, de l'USAP, dels passos fronterers encara tancats entre Catalunya Nord i Sud, 'l’H2Med que transportarà hidrogen verd de Barcelona a Marsella, i finalment dels avantatges, i dificultats de la fragmentació política, de més en més important a Europa.


Una entrevista realitzada per Laura Bertran:

Avui, el president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat de la consellera d'Acció Exterior i la UE, Meritxell Serret i Aleu, participarà en l'acte de traspàs de la presidència de l'Euroregió Pirineus-Mediterrània de la regió Occitanie a Catalunya.