RETROBAR concert de Pere Figueres Éric Fraj i Anna Ferrer, aquest dissabte al Casal de Perpinyà

ENTREVISTA - Pere Figueres presenta el concert Retrobar

Perpinyà

El bo i millor de la cançó d’autor nord-catalana, occitana i menorquina serà al Casal de Perpinyà, aquest dissabte a partir de les 19:00.
El concert fa part de la gira RETROBAR, una proposta de 16 concerts amb 4 cantants. Un projecte que v sorgir de l’aliança estratègica establerta entre el BarnaSants, el Teatre des Born de Ciutadella de Menorca, el Casal de Perpinyà i les associacions occitanistes de Tolosa de Llenguadoc Convergència occitana i Institut d’Estudis Occitans 31. Des de l’Euroregió Pirineus–Mediterrània es vol així promoure les dues llengües pròpies –català i occità–, mostrar la veritable proximitat cultural que hi ha entre els diferents territoris malgrat les fronteres administratives, explicar-ne els valors, les tradicions i la història compartida entre les regions, i promocionar els productes locals.  Marina Rossell (Catalunya), Anna Ferrer (Menorca), Pere Figueres (Catalunya del Nord) i Eric Fraj (Occitània) són els artistes seleccionats per a aquesta primera edició.
Aquest dissabte, en seran 3, l’Éric Fraj, en Pere Figueres i l’Anna Ferrer, que posaran música i lletra a la memòria col·lectiva dels pobles. 
Un concert on es podran descobrir algunes de les noves cançons de Pere Figueres.