ENTREVISTA - Alfons Quera, director de la Casa de la Generalitat presenta els actes organitzats a Perpinyà per la Diada

Catalunya Nord, Perpinyà

Alfons Quera
Alfons Quera

Aquest diumenge serà l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya. 
L’ANC torna a convocar una gran manifestació a Barcelona entre l’avinguda Paral·lel i l’Estació de França. El lema és “Tornem-hi per vèncer / independència”. Els actes començaran a les 17 i 14 mentre que els discursos dels organitzadors es preveuen a partir de les 18h30. La territorial nord-catalana de l’ANC organitza el desplaçament en autobús per assistir a aquests actes de la Diada.

Aquest dissabte 10, la Casa de la Generalitat a Perpinyà organitza el seu acte institucional en el qual participarà l’exconsellera empresonada Dolors Bassa.

Com cada any, la Casa de la Generalitat organitza la celebració de la Diada el dia precedent, per tal que els ciutadans de Catalunya Nord que ho desitgin puguin assistir als diversos actes i manifestacions, institucionals o populars, que es fan aquell dia a Catalunya Sud i particularment a Barcelona. Així doncs, la celebració a la Casa de la Generalitat tindrà lloc aquest dissabte 10 de setembre, a les 18h00. Enguany, la convidada d’honor d’aquesta celebració serà Dolors Bassa, que va ser consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat del 2016 al 2017 i que, posteriorment, va ser una de les presoneres polítiques del procés. Per altra banda, el grup Tres Quartans interpretarà algunes peces musicals així com Els Segadors. L’acte, que es clourà amb un aperitiu, és obert a tothom.