Avui s'ha estrenat el nou col·legi de La Bressola - Mas Rosselló de Canet

ENTREVISTES - Llorenç Genescà, director del col·legi, Eva Bertran, directora general de La Bressola i a dos alumnes, la Lola i el Noe

Catalunya Nord, Rosselló

Els alumnes i els seus professors que avui han fet la Reentrada al col·legi de La Bressola - Mas Rosselló
Els alumnes i els seus professors que avui han fet la Reentrada al col·legi de La Bressola - Mas Rosselló

Aquest dijous era el dia que tornaven a les aules els prop de 78.000 alumnes de Catalunya Nord. 

Per aquesta reentrada escolar destaquem que s'estrenava el 2n col·legi en català de la Bressola al Mas Rosselló de l’Arborètum de Canet.

A principis d’any la vila de Canet es va oferir per acollir aquest establiment després dels entrebancs que va posar el batlle de Perpinyà, Louis Aliot, quan la Bressola estava a punt de comprar i instal·lar-se al Monestir de Santa Clara al barri del Vernet. Aquest dossier encara es troba en mans de la justícia mentre que la direcció de La Bressola per ara manté la voluntat de posar-hi un liceu, però ja no alumnes de col·legi.

Enguany una 40a d’alumnes de 6a i 5a ocuparan el nou col·legi a Canet i cada any hi haurà un nivell suplementari fins a arribar a la classe de tercera.

 

Hem pogut parlar amb en Llorenç Genescà, director del col·legi de La Bressola:

 

També hem volgut conèixer les impressions de 2 alumnes de cinquena que l'any passat van haver de fer l'any de sisena als locals de l'escola de Sant Galdric:

 

Finalment, Eva Bertrana, directora general de La Bressola es mostra satisfeta de la instal·lació al mas Rosselló: