Aquest dissabte tornen la Bressolada a Sant Esteve i La Festa del Llibre Vivent al Palau dels Reis de Mallorca

ENTREVISTA - Olatz De Bilbao, directora pedagògica, i Adrià Morte, encarregat de Comunicació, per La Bressola i Irene Noiseau, bibliotecària de la mediateca departamental

Catalunya Nord

La 17a edició de la Bressolada, després de 2 anys d'absència, tindrà lloc al parc de l’estany de Sant Esteve del Monestir el dissabte 21 de maig. El dia abans, aquest divendres 20 de maig a 18h30 al Mas Rosselló, a Canet de Rosselló hi haurà la inauguració oficial precisament al lloc on s'implantarà el segon centre d'ensenyament secundari de La Bressola.

Sota el lema «Hi tornem amb l’ànim alt» hi ha un doble sentit, jugant amb el mot ‘animal’, en referència a l’"Animalari Urbà" sobre el qual els mainatges han treballat i que interpretaran el dissabte a les 10h a l'estany de Sant Esteve. Els altres punts forts de la jornada seran les mostres de cultura popular amb Aire Nou de Baó, l'espectacle del pallasso Tortell Poltrona i la música i dansa del Ramon Gual. Les animacions duraran fins a les 6 de la tarda.

Aquest mateix dissabte 21 de maig una altra festa cultural torna en el seu format original, és "La festa del Llibre Vivent" al Palau dels Reis de Mallorca. Al llarg del dia es podrà assistir a algun dels espectacles en lligam amb la selecció d'enguany, es desvelarà el resultat de les votacions dels alumnes per als premis del llibre Vivent i es podrà conèixer alguns dels autors d'aquests llibres.