Alumnes de l'IRTS de Perpinyà descobriran el món del treball social a Barcelona durant dues setmanes

ENTREVISTA - Mònica Guerrero Rosset, formadora a l'IRTS i responsable de mobilitats transfrontereres, i Daniel Da Palma, alumne en formació

Perpinyà

El grup dels 7 estudiants que iran a Barcelona amb 2 de les seues formadores en visita a Ràdio Arrels
El grup dels 7 estudiants que iran a Barcelona amb 2 de les seues formadores en visita a Ràdio Arrels

L'IRTS de Perpinyà, és a dir l'Institut Regional del Treball Social, forma entre altres els futurs Monitors Educadors i Educadors especialitzats, és a dir treballadors del sector social. Enguany, i per primera vegada, un grup de 7 estudiants en primer any de la formació de monitors educadors descobriran durant 2 setmanes el sector del treball social a Barcelona. Marxaran del 30 de maig a l'11 de juny dins uns establiments barcelonins que els permetran veure les semblances i diferències amb el que coneixen de les estructures dins les quals fan les pràctiques aquests mesos.

Mònica Guerrero Rosset és una de les formadores i la responsable de mobilitats transfrontereres i Daniel Da Palma és un dels alumnes que segueix aquesta formació arran d'una reconversió professional. Ens expliquen els beneficis d'aquests intercanvis, com es preparen i què n'esperen: