ENTREVISTA - Laura Vilagrà, Consellera de presidència de la Generalitat de Catalunya

Ha presidit l'acte de presentació oficial del nou director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Alfons Quera.

Perpinyà

Aquest dijous la Casa de la Generalitat a Perpinyà era plena de gom a gom per assistir a la presentació oficial del seu nou director, Alfons Quera, que va ser batlle d'Agullana i director del Museu Memorial de l'Exili de la Jonquera.

Laura Vilagrà, Consellera de presidència, ha participat en l'acte com a referent, ja que la Casa de Perpinyà depèn directament del departament de presidència, i no d'exterior. 

Entre els assistents hi havia representants del món polític com la presidenta del Consell Departamental, Hermeline Malherbe, i el seu vicepresident i batlle d'Elna, Nicolas Garcia, representants del món econòmic, urbanístic, associatiu o encara cultural.

Entre els eixos de treball a seguir o ampliar Laura Vilagrà destaca el paper institucional de la Casa, també el seu aspecte cultural amb una sala d'exposicions, però també la voluntat de tenir un paper polític i les ganes de col·laborar estratègicament amb totes les institucions en temàtiques com la llengua, la seguretat o encara la promoció econòmica.