40 d'anys d'Arrels 40 anys d'un país: Catalunya Nord

ENTREVISTA - Eric Forcada coordinador del llibre radiofònic realitzat a l'ocasió de l'aniversari de l'associació Arrels

Catalunya Nord, Perpinyà

Eric Forcada fullejant la maqueta del llibre radiofònic
Eric Forcada fullejant la maqueta del llibre radiofònic

L’Associació Arrels celebra 40 anys. El 30 de maig del 1981 per primera vegada se podia sentir Ràdio Arrels, i el 24 de setembre del mateix any els primers alumnes feien la seua reentrada.

Des del 1981 l’associació treballa per promoure i defensar la llengua i la cultura catalana a través de la ràdio i l'escola. Aquest diumenge 7 de novembre tindrà lloc un acte institucional al Palau dels Reis de Mallorca en el qual es presentarà el llibre i l'exposició "40 d'anys d'Arrels 40 anys d'un país: Catalunya Nord". L’exposició té un format itinerant i també es podrà veure a la Casa de la Generalitat de Perpinyà a partir del dilluns 8 de Novembre i durant tota la setmana.

El 13 de novembre l’exposició es presentarà als locals de Pyrénéon amb motiu de la Festa d’aniversari d’Arrels amb jocs, animacions infantils, castanyada i un concert del cantant Eduard Gener i l'actuació dels Djs Sebastià Girard i Phil Argeles. L’entrada és de 5€ i gratuït pels socis de l’associació.

Eric Forcada, comissari d'exposicions, historiador de l'art i antic col·laborador de la ràdio ha coordinat el llibre radiofònic.