Tres nous membres entronitzats per les Confréries Bacchiques

La cerimònia va tenir lloc dissabte davant de la Llotja de Mar de Perpinyà

Perpinyà

Dissabte, dins el marc de "Vins en ville", les «Confréries Bacchiques» es van reunir al centre de Perpinyà per entronitzar nous membres.

Sempre amb l’objectiu de promocionar els vins del país, les confraries vinoses van seleccionar els seus nous confrares basant-se en els resultats de l’edició 2021 del concurs «Els Garnatxes del Món».

D’aquesta manera, Moritz BAK, del Domini «Res Fortes Wines», Sébastien BALAGUER, del Castell «Cap de Fouste» i Jean-Pierre CENTENE, de la Cava «L’Étoile», van ser entronitzats després de guanyar la medalla d’or pels seus garnatxes.

La cerimònia oficial, al so de la Cobla Tres Vents, va tenir lloc davant de la Llotja de Mar de Perpinyà dissabte al migdia, lloc i hora on precisament s’acabava la manifestació de l’associació La Bressola.

Els 2500 manifestants van haver de desplaçar-se cap al carrer Lluís Blanc per a la lectura del manifest. La manifestació tenia per a objectiu d’exigir al Consell municipal de Perpinyà de retirar la preempció del Monestir de Santa Clara, lloc, on s’havia pactat que s’hi fes un col·legi-liceu immersiu en llengua catalana.