La final Dracs Catalans - Sant Helens en directe d'Old Trafford

ENTREVISTES- Gregory Sansa, narrador del rugbi per Ràdio Arrels i Lluís Colet, president de la Penya Catalans Endavant

Catalunya Nord, Perpinyà

Seguidors catalans a l'espai Fergusson de Manchester. Foto: Enric Balaguer
Seguidors catalans a l'espai Fergusson de Manchester. Foto: Enric Balaguer

La final de la Super League entre els Dracs Catalans i St Helens es pot seguir en directe per Ràdio Arrels, amb els comentaris de Gregory Sansa i Sebastià Girard amb qui connectarem des de l’estadi Old Trafford de Manchester i entrevistes de l'Enric Balaguer. Una retransmissió amb el suport de la Plataforma per la Llengua.

La retransmissió començarà a les 18h30 a Ràdio Arrels. El partit començarà a 19h i es podrà seguir també en directe per TV3, així com en diverses pantalles gegants des de la Plaça República de Perpinyà i una altra davant del Palau dels Congressos, o a Clairà, El Soler, Sant Cebrià, Illa i Nefiac.

Els Dracs Catalans han rebut el suport del FC Barcelona. El president Joan Laporta ha enviat una carta al president, Bernard Guasch, per felicitar-lo per la fita històrica que suposa haver arribat per primer cop a la final de la Superlliga. Laporta escriu «Des de Catalunya Sud us fem arribar la nostra estima i admiració i desitgem que els Dragons culminin una trajectòria farcida d’èxits». El president del Barça també vol fer extensiva la seua felicitació a tota l’afició que, «de ben segur», diu Laporta, «tenyiran Manchester de civisme i catalanitat».

A més avui es pot destacar que el diari català "el nou esportiu" així com el francès "L'equipe" presenten quasi la mateixa portada fent referència al somni dels Dracs Catalans.

Aquesta setmana a Ràdio Arrels, en la prèvia d'aquest partit històric hem pogut escoltar el president de la Penya Catalans Endavant, Lluís Colet.

També hem tingut la valoració del nostre narrador Gregory Sansa.

Ràdio Arrels se sintonitza a la FM:

- Rosselló 95.0

- Vallespir 88.2

- Conflent 95.5

- Cerdanya i Capcir 93.1

I a través d’internet

Amb el patrocini de la Plataforma per la Llengua