Els seguidors dels Dracs Catalans es preparen per a la final de Super League d'aquest dissabte

ENTREVISTA - Bernard Guasch, president dels Dracs Catalans

Catalunya Nord, Perpinyà

Els Dracs Catalans ja han fet història classificant-se per a primera vegada per la final de Super League de Rugbi XIII. Ara caldrà transformar l'assaig dissabte a l'estadi Old Trafford de Manchester contra els actuals campions Saint Helens a partir de les 19h.

Bernard Guasch és un dels principals culpables de l'existència dels Dracs Catalans amb el seu projecte de fusió dels 2 grans clubs de 13 per formar els Dracs i integrar la Super League anglesa ara fa 15 anys.

Esportivament l'equip podrà comptar amb Sam Tompkins per la final. El qui ha estat elegit millor jugador de la Superlliga s’està recuperant d’una lesió, no serà al 100 %, però igualment hauria de participar en el partit contra St Helens.

Mentrestant els seguidors són cada dia més nombrosos a preparar el viatge cap a Manchester. Bernard Guasch s’alegra de l’entusiasme que han mostrat els seguidors de cara a aquesta final i espera que els Dracs també rebran el suport de seguidors anglesos que animaran l’equip català.

Els que no podran viatjar a Anglaterra també s'organitzen per seguir en directe el partit, moltes penyes ja preparen pantalles grans així com diferents ajuntaments com el de Perpinyà, Illa o Sant Cebrià.

La final de Super League entre els Dracs Catalans i St Helens es podrà escoltar en directe per Ràdio Arrels, gràcies al suport de la Plataforma per la Llengua i Ampli Productora.