La Casa Macià comença a acollir alguns actes oficials

ENTREVISTA - Patrick Lluís, elegit al consell municipal de Prats de Molló

Vallespir

Patrick Lluís dins la Casa Macià, al costat de la taula original que utilitzava el president Francesc Macià
Patrick Lluís dins la Casa Macià, al costat de la taula original que utilitzava el president Francesc Macià

La Vil·la Denise en la qual el president de la Generalitat, Francesc Macià va viure i va preparar els fets de Prats de Molló va ser comprada per un empresari sud-català que en va deixar la gestió a una associació "Casa Macià" encarregada de fer conèixer aquest espai i aquest fet històric. 

El passat 10 de setembre els jardins d'aquesta casa havien d'acollir el seu primer acte oficial obert al públic, era l'acte institucional de la Diada de Catalunya organitzat per la Casa de la Generalitat a Perpinyà, la pluja ho va impedir tot i que aquell dia ja es van proposar a grups reduïts de persones de fer una visita guiada.

Aquest dissabte 18 de setembre la Casa Macià tornarà a obrir per un acte públic, es tracta del lliurament al president de la Generalitat actualment a l'exili, Carles Puigdemont, del premi Carrasco i Formiguera.

Patrick Lluís és elegit al consell municipal de prats de Molló, ens explica en quin punt es troba el projecte de Casa Macià i el calendari per fer les obres necessàries.