Els Dracs Catalans acabaran líders de la Super League amb l'ambició de seguir fent història

ENTREVISTA - Bernard Guasch, president dels Dracs Catalan

Perpinyà

Els Dracs Catalans estan realitzant una temporada excepcional. La remuntada del Magic Weekend contra Saint Helens està encara al cap de tots els seguidors. Amb aquesta victòria els Dracs es van assegurar el lideratge de la Superlliga i ja estan pensant en el partit de semifinals del dia 30 de setembre.

Els seguidors dels Dracs s’han precipitat per comprar entrades per aquest matx. El club acaba de rebre l’autorització per posar a la venda 3.000 entrades de més a la venda.

D’altra banda els Dracs Catalans també acaben de posar a la venda una samarreta especial per aquesta semifinal. És una samarreta groga amb l’estelada i l’escut de l’equip de vermell, amb escrit «Dracs Catalans Catalunya Nord». Aquesta samarreta està a la venda a la botiga del club al preu de 10€.

Abans de la semifinal els Dracs encara jugaran dos partits. El primer és aquest dissabte a les 19h a Gilbert Brutus contra els Huddersfield Giants. Un partit que es podrà seguir per Ràdio Arrels, amb les retransmissions del rugbi en català.