ESPECIAL Final de Pro D2: USAP - Biarritz aquest dissabte a la tarda

ENTREVISTES - Gil Fabre, antic jugaire de l'USAP, Vicenç Panabières, president de la penya Trabucaires i Roger Ripol, entrenador del pack de Biarritz

Catalunya Nord, Perpinyà

Perpinyà es prepara per viure una gran festa del rugbi aquest dissabte a la tarda amb la final de ProD2 entre l’USAP i Biarritz. Com per les semifinals, es podrà seguir el matx en 5 zones habilitades pels seguidors. Les pantalles grans es trobaran a la plaça de la Victòria, plaça de Catalunya, Plaça Aragó, plaça de la República i al Palau dels Congressos.

Pels seguidors viure una final és sempre un moment important, sobretot contra els bascos. Ja es coneix la llista de convocats per jugar la final. Els entrenadors catalans no han volgut tocar un equip que guanya i la llista de convocats és quasi idèntica a la de les semifinals. La llista compta amb 29 jugadors, les úniques novetats són el pilar Kevin Tougne i a l’obertura Quentin Etienne que torna de lesió.

La final USAP – Biarritz es jugarà a les 17h30, un matx que podreu seguir en directe per Ràdio Arrels, i des de la web i app de Catalunya Ràdio. La retransmissió començarà mitja hora abans de l'inici del partit i comptarà amb la participació de Laura Bertran, Enric Balaguer, Grégory Sansa i Sebastià Girard des de Montpeller així com diferents protagonistes i tota la informació relativa a aquest enfrontament.

 En cas de victòria de l’USAP en aquesta final, els jugadors presentaran el planxot a l’afició dijous vinent a les 18h davant del Castellet. I en cas de derrota hauran d'afrontar un nou partit decisiu contra Baiona o Pau per intentar pujar al Top 14 la temporada vinent.

Gil Fabre, antic jugaire de l'USAP i una memòria infal·lible

Vicenç Panabieres, president de la Penya Trabucaires

Roger Ripol, entrenador del pack de Biarritz

Ràdio Arrels se sintonitza a la FM:

- Rosselló 95.0

- Vallespir 88.2

- Conflent 95.5

- Cerdanya i Capcir 93.1

I a través d’internet

Amb el patrocini de la Plataforma per la Llengua