L'USAP guanya 27 a 15 i es classifica per la Final de ProD2

Milers de seguidors envaeixen les places i els carrers de Perpinyà just després del final del partit contra Oyonnax malgrat la pluja

Aquest diumenge l'USAP es jugava el dret de seguir somniant per optar a pujar al Top 14 la temporada vinent.

Després de 20 minuts perfectes amb un 15 a 0 al marcador els catalans semblaven ben encarrilar aquesta semi final. Un gran Beauxis i faltes a repetició han permès Oyonnax de quasi igualar el resultat (15 a 12) a l'inici de la segona part. A partir d'aquest moment els ussapistes han tornat a disposar de pilotes favorables i han tornat a marcar 2 assajos que amb una penalitat suplementària del Beauxis ha establert el resultat final de 27 a 15.

El Dissabte 5 de juny se jugarà la final de Pro D2 a Montpeller i sabrem si l'USAP torna al màxim nivell del rugbi estatal o si haurà de jugar-s'ho en un partit suplementari.