Catalunya Ràdio proposarà diumenge, a la seva web i App, de seguir la retransmissió en català de Ràdio Arrels

Cap de setmana esportiu: dissabte 18h Dracs Catalans - Wigan i diumenge 15h30 semi final de Pro D2 USAP - Oyonnax

Perpinyà

Els dos clubs de rugbi tenen partits importants aquest cap de setmana.

Dissabte a partir de les 18h a Gilbert Brutus, els Dracs Catalans rebran Wigan, el líder de la Super League. Intentaran repetir el gran resultat de dissabte passat contra St Helens en presència de 1000 espectadors, entre els quals Òscar Escuder, president del nostre patrocinador la Plataforma per la Llengua.

I diumenge a les 15h30 l'USAP jugarà a Aimé Giral la semi final de ProD2 contra Oyonnax. Tot i que els arlequins han acabat líders de la classificació amb 107 punts no estan segurs de pujar de categoria, la tornada al Top 14 exigeix guanyar diumenge i jugar la final.

Davant la importància del matx, a més de les 1000 persones autoritzades a les graderies de l'estadi, hi haurà 5 pantalles grans a les principals places de Perpinyà. Catalunya Ràdio, la ràdio nacional de Catalunya, ha decidit de proposar la nostra retransmissió a través de la seua web i la seua app. Connectarem mitja hora abans de l'inici del partit amb diferents protagonistes i tota la informació relativa a aquest decisiu enfrontament. 

Ràdio Arrels se sintonitza a la FM:

- Rosselló 95.0

- Vallespir 88.2

- Conflent 95.5

- Cerdanya i Capcir 93.1

I a través d’internet

Amb el patrocini de la Plataforma per la Llengua