Una pàgina es gira a la llibreria Torcatis de Perpinyà

ENTREVISTA - Roger Coste

Perpinyà

És una pàgina que es gira a la llibreria Torcatis de Perpinyà. Més que una pàgina, és tot un llarg capítol que va acabar divendres amb la jubilació de Roger Coste.
La llibreria fou fundada el 1945 per la viuda de Louis Torcatis, resistent mort l’any 1944. Als anys 60 fou represa per Joan-Lluís Coste i més tard pel seu fill Roger Coste.

Els Països Catalans celebren avui Sant Jordi amb el dia del llibre i de la rosa. A diferència de l’any passat en què Sant Jordi es va celebrar sense parades de llibres, aquest any les parades tornen als carrers però de manera descentralitzada.
A Catalunya sud les parades de llibres només seran de professionals i hauran de garantir totes les mesures sanitàries.
A Catalunya Nord la Prefectura ha prohibit totes les parades de llibres i de roses. Les llibreries s’han adaptat i proposaran, malgrat tot, presentacions de llibres, exposicions i algun aperitiu.
També es pot celebrar Sant Jordi a distància. Fins diumenge es podrà seguir la primera edició de la nova fórmula del Saló del llibre de Perpinyà que enguany és virtual. El Saló compta amb animacions i presentacions de llibres que es poden seguir a la pàgina web de la vila de Perpinyà.